vBulletin statistics

 

Oost Travel organiseert studiereizen voor docenten en medewerkers, werkzaam in het onderwijs of bij een educatieve instelling.
Onze studiereizen zijn bedoeld voor individuele-  en groepsbezoeken van docenten en schoolleiders in het kader van internationale oriëntatie en daarmee samenhangende deskundigheid voor deze doelgroep, door het stimuleren van nascholing in het buitenland.
Voor meer informatie over studiereizen in het algemeen, kunt u terecht bij studiereizen.

Hieronder vindt u diverse bestemmingen uit onze studiereizen voor groepen. Elke studiereis heeft aparte leerdoelen maar kan persoonlijk aan uw eisen aangepast worden.

Graag bieden wij u een vrijblijvende offerte aan voor een groepsreis afgestemd op uw reisgezelschap. Klik op meer info om een offerte aan te vragen.Studiereis Goteborg

Goteborg gelegen aan het Skagerrak en tweede stad van Zweden heeft ongeveer 500.000 inwoners. Het heeft een bruisend stadshart en prachtige parken. Het Zweeds onderwijsmodel wordt steeds populairder in Nederland. Een concept dat uitgaat van een grote mate van zelfstandigheid van leerlingen en veel persoonlijk contact met docenten.
Deze reis is direct te boeken voor verschillende vertrekdata vanaf € 860,- . Klik hier voor meer info.

Brede school meer info

Studiereis Bergen

Een stad van 250.000 inwoners gelegen aan prachtige fjorden zoals de Hardangerfjord en Sognefjord en ook bekend vanwege de vismarkt de "Bryggen".
Mogelijkheid tot bezoek aan diverse scholen met als aandachtspunten de Brede school, Onderwijs schooladviesdienst en de rol van de inspectie .

Schooladviesdienst meer info

Studiereis Parijs

De vierde stad van Europa en wordt op de wereld ook beschouwd als een van de vier grote wereldsteden naast New York. Tokio en Londen. Ook natuurlijk de regeringszetel van Frankrijk en meer informatie is overbodig. Het Franse onderwijssysteem  is alleen al een bezoek waard, maar wij richten ons hier speciaal op het Voortgezet onderwijs en teamteaching. Eventueel zijn meer thema's mogelijk

Teamteaching meer info

Studiereis Ankara

Ankara is de hoofdstad van Turkije en heeft bijna 3 miljoen inwoners. We hebben hier de mogelijkheid voor een studiereis met bezoek aan een basisschool, een school voor voortgezet onderwijs en aan een  onderwijs- en begeleidingsdienst. Ontdek de Turkse gastvrijheid. Ook met Nederlands- en Turkssprekende reisleiding.

Onderwijs en cultuur meer info

Studiereis Rusland Nizjni Novgarod

Nizjni Novgorod is de vierde grote stad van Rusland en heette vroeger Gorki. Mogelijkheid tot bezoeken aan basisscholen tot aan universiteit.

Onderwijs in Rusland meer info

Studiereis Podebrady bij Praag

Een stad in Midden Bohemen en bekend als kuuroord heeft 14.000 inwoners. Het ligt niet ver van Praag aan de rivier de Elbe. De scholen die we hier bezoeken staan bekend om explorerend onderwijs.

Explorerend onderwijs meer info

Studiereis Tampere of Oulu

Tampere ligt 180 km ten noorden van Helsinki. Het heeft ongeveer 220.000 inwoners en ligt in het mooie merengebied van Finland.
Oulu is prachtig gelegen in het uiterste noorden aan de Botnische golf op 200km van de Noordpoolcirkel. Ook kan hier de Universiteit en hogeschool bezocht worden.

Het Finse onderwijssysteem is van hoog niveau en de mogelijkheid is hier om verschillende scholen te bezoeken waaronder de Brede school,  speciaal onderwijs en aandacht voor zorgbreedte.

Fins onderwijs meer info

Studiereis Nottingham

Nottingham is een universiteitsstad met ongeveer 300.000 inwoners in het midden van Engeland. Het is de hoofdstad van de provincie Nottinghamshire  gelegen aan de rivier de Trent.

We bezoeken scholen van primair tot hoger onderwijs in combinatie met een bezoek aan het strategic NAACE conference.

ICT Onderwijs meer info

Studiereis Cardiff

Barry Island ligt 15 kilometer van  Cardiff, de hoofdstad van Wales en een bijzonder aandachtspunt voor een studiebezoek is het ervaringsgericht onderwijs.

Ervaringsgerichtonderwijs meer info

Studiereis Shrewsbury

Shopshire: Een graafschap in de West Midlands, met als bekendste plaats Shrewsbury, met in totaal 280.000 inwoners gelegen tussen Birmingham en Wales.
Bezoeken mogelijk aan diverse scholen met als belangrijkste thema de vreedzame school.

Vreedzame school meer info

Studiereis Logrono la Rioja

Dit  is een gemeente in de streek la Rioja en heeft 135.000 inwoners en bekend door de vele ooievaars aldaar. Het centrum is grotendeels autovrij en wordt gedomineerd door de kathedraal Sante  Maria la Redonda.Voor deze plaats is een scholenbezoek interessant in het kader van schoolmanagement, cultuur en onderwijs en ervaringsgericht onderwijs.

Ervaringsgericht onderwijs meer info

Studiereis Malta La Valetta

Malta was lang een kolonie van Engeland en dat is in het onderwijs nog  zichtbaar. Het eiland is een dwergstaat in de Middellandse zee en heeft een roerige geschiedenis achter de rug. Vandaar de vele historische gebouwen en tempels. Het heeft 400.000 inwoners met als hoofdstad La Valetta. Als aandachtspunten kunnen we vermelden het traditioneel  British Education, onderwijs en cultuur en management.

Management meer info

Studiereis Kolding

Een havenstad in Jutland met ongeveer 55.000 inwoners.In Kolding  is het Deens onderwijssysteem ons uitgangspunt met als bijzondere thema's het sociaal emotioneel klimaat, de brede school en anti pest programma's.

Sociaal emotioneel klimaat meer info

Studiereis Chiang Rai

Studiereis Thailand naar Chiang Rai gelegen in het noorden van Thailand op 150 km van de grens met Laos en Myan Mar. Middelgrote stad met aangenaam klimaat bekend door de kunstenaar van de "witte tempel" Kositpipat, waar het onderwijs de laatste jaren een goede ontwikkeling heeft doorgemaakt. De mogelijkheid bestaat om privé en staatsscholen te bezoeken voor basis en voortgezet onderwijs. Ook een bezoek aan de wereldberoemde Mae Fah Luang university is mogelijk.

Cultuur en onderwijs meer info

Studiereis Arad

Een stad in het westen van Roemenie op 50 kilometer van de grens met Hongarije met een inwoneraantal van 170.000 .Schoolbezoeken in het kader van geschiedenis en cultuur en de onderwijskundige ontwikkelingen aldaar en dan voornamelijk op ICT  gebied en integratie van gehandicapte lln.

Leerlingen met handicap meer info

Studiereis Linz

Linz is de derde stad van Oostenrijk, gelegen aan de Donau met historische gebouwen en prachtige parken. Onze scholen die we bezoeken hebben als speerpunt teamteaching,  differentiatie en besteden veel aandacht aan het schoolklimaat.

Teamteaching meer info

Studiereis Nuertingen bij Stuttgart

Nuertingen : Plaats vlakbij Stuttgart de hoofdstad van Baden Wurtemberg  waar we schoolcontacten hebben die uitblinken in aansluiting basisonderwijs naar voortgezet onderwijs en de nadruk leggen op anti pest programmma's binnen het Duitse onderwijssysteem.

Aansluiting bo/vo meer info

Studiereis Napels

Hoofdstad van de regio Campania en de derde stad van Italie gelegen aan de Golf van Napels. Vanuit de stad ziet men de Vesuvius, waar aan de voet de ruines van Pompei  liggen. De stad heeft vele bezienswaardigheden zoals het Palazzo Reale en het Castel Nuovo. Wij richten ons hier thema's als aansluiting basisonderwijs voorgezet onderwijs  en culture vorming.

Aansluiting bo/vo meer info

Studiereis Sofia

De hoofdstad van Bulgarije en met 1.500.000 inwoners de grootste stad in het land. Het ligt in het westen van het land bij het Vitosjagebergte. Het bekendste gebouw is de Alexander Nevski kathedraal. De badruk ligt hier op onderwijs en cultuur.

Onderwijs en cultuur meer info

Studiereis Lissabon

De hoofdstad van Portugal gelegen aan de Taag met bijna 3 miljoen inwoners heeft prachtige parken en gebouwen. We voldoen met het noemen van het Mosteiro dos Geronimos en het Praca do Comercio. Ervaringsgericht onderwijs, speciaal onderwijs en cultuur en geschiedenis zijn in Lissabon onze leerdoelen

Speciaal onderwijs meer info

Studiereis Kramrik Slovenie

Kramrik ligt in Slovenië ligt niet ver van de Oostenrijkse grens in de uitlopers van de Alpen, voordat het bergland langzaam afloopt naar de vlakte die het hart van Slovenië vormt. Interne begeleiding op het voortgezet onderwijs is hier een van de leerdoelen.

Interne begeleiding meer info

Studiereis Marrakesh en Fez

We bezoeken scholen in Rabat, Marrakesh, Fez en Chefchaouen . Onderwijs en cultuur volop voor zeker zeven dagen.Programma kan eventueel uitgebreid worden.

Onderwijs en cultuur meer info