vBulletin statistics

 

Oost Travel is specialist in het organiseren van studiereizen voor ieder die werkzaam is bij  een onderwijsorganisatie of educatieve instelling en afgestemd op uw leerdoelen en wensen. Wij geven deskundig advies bij het samenstellen van een afwisselend programma voor uw reis. Wij hebben vijf jaar ervaring met het begeleiden van studiereizen naar verschillende bestemmingen.

Bestemmingen
Op onze website  treft u verschillende bestemmingen aan waar wij contacten hebben om voor u een studiereis te kunnen organiseren met verschillende leerdoelen. In overleg kunnen wij samen met u een juiste bestemming kiezen voor uw uitgekozen thema. Ook buiten Europa hebben wij mogelijkheden voor studiereizen. Wij hopen u met onze reis te kunnen inspireren om de opgedane ervaring in uw organisatie te kunnen implementeren. Vraag onze offerte aan voor een groepsreis afgestemd op uw reisgezelschap.

Oost Travel 
Onze medewerkers zijn allen werkzaam geweest in het onderwijs en hebben ervaring met lesgeven of managementfuncties op scholen.