vBulletin statistics

 

Oost Travel is specialist in studiereizen voor docenten,  schoolleiders en medewerkers  werkzaam in het onderwijs of bij een educatieve instelling. Wij geven deskundig advies voor uiteenlopende thema’s of doelen voor reizen op maat binnen Europa. In het linkerblok vindt u een overzicht van de verschillende bestemmingen waar wij contacten hebben voor een studiebezoek. Ook kunt u op onderstaande link klikken om naar de bestemmingen te gaan. 


Doel van de reis:
Onze studiereizen zijn bedoeld voor individuele-  en groepsbezoeken van docenten en schoolleiders in het kader van internationale oriëntatie en daarmee samenhangende deskundigheid voor deze doelgroep, door het stimuleren van nascholing in het buitenland.
De verblijfsduur van onze studiereizen is meestal 5 dagen, korter of langer verblijf is mogelijk.
Uw bestemmingsmogelijkheid  zijn alle landen. Op onze website hebben wij een aantal contacten in Europa met leerdoelen erbij opgesteld. Voor deze bestemmingen is een kortere voorbereidingstijd nodig.


Vervoer:
Vliegen is de snelste manier om op uw bestemming te komen en we vertrekken meestal vanuit Schiphol. Desgewenst is het ook mogelijk om vanaf andere luchthavens te vertrekken. Om de kosten zo laag mogelijk te houden vliegen we indien mogelijk met low budget  maatschappijen. Op de plaats van bestemming zal vaak gebruik gemaakt worden van het openbaar vervoer.

Bij groepsreizen voor meer dan 20 personen en een bestemming binnen de 1000 km. kan busvervoer een optie  zijn. Wij reizen met luxe touringcar bussen.

Voor sommige bestemmingen zijn treinreizen uitstekend geschikt. Daarom kunnen we bezoeken aan grotere steden met de trein reizen, zoals met Thalys, ICE of TGV. Ook hier zullen we op de plaats van bestemming vaak met het openbaar vervoer reizen.